El club d´ Handbol Taurons de Riba-Roja del Túria ja esta preparat per a la nova temporada.

La plaça interior de Nuevo Centro va ser el lloc escollit per a presentar totes les categories del club per a aquesta temporada 2019/2020: Psicomotricitat Pre-Benjamí,Benjamí Mixt, alveí Mixt, Cadet Masculí, Juvenil Nasculí i Senior Femení.

El Club, fundat fa cinc anys, des de la base del Col.legi Mas D´Escoto de Riba Roja del Túria, compta amb la presidencia de l´exjugador i màxim golejador històric de la Selecció Espanyola Juan Francisco Alemany i la dirección de l´exporter del  Avidesa Alzira, Patxi Peg.

El club aposta de ple per la igualtat , l´esport femení i la integració, comptant amb més d´un 40% de xiques inscrites en les seues diferents categories.

La passada temporada els equips infantil masculí i senior femení van aconseguir el trofeeu de copa Federació en les seues respectives categories i l´equip senior femení va aconseguir l´ascens a 2 ª Divisió Nacional.

Ara ja només cal començar la temporada i treballar dur per gaudir dels éxits, que amb  treball i esforç, estaran garantits.