Goya
Antonio Banderas y Pedro Almodóvar en los Goya 2014.

Sevilla es vesteix esta nit de festa per a celebrar la 33 edició dels Premis Goya que tindrà lloc en el Palau d’Exposicions i Congressos (FIBES). Rostres de tot el panorama cinematogràfic nacional desfilaran per la catifa roja a partir de les 19.50 fins a les 21.00 mentre que una hora després (22h.) donarà començament la gala que enguany tindrà com a presentadors a Andreu Buenafuente i Silvia Abril.

Per a no perdre detall de la nit del cinema espanyol, RTVE oferirà una programació especial que arrancarà a les 19.50 hores amb Elena S. Sánchez, Carlos del Amor i Ana Ibáñez com a comentaristes. A més, Rafa Muñoz i José Carlos Fernández també participaran per a analitzar la moda i curiositats de les celebrities.

Durant el Telediario es repassaran els millors moments i a les 22 hores donarà començament la gala, amb els comentaris de Carlos del Amor, tant en La 1 com en TVE Internacional, RNE i la web d’RTVE.

A més, enguany com a novetat la cadena pública oferirà l’app ‘RTVE VR’ amb la possibilitat de seguir els premis en VR, és a dir, una situació similar a veure la gala des d’un seient de la primera fila. Segons detallen des de Rtve.es, “l’usuari podrà veure en rigorós directe tot el que ocorre en la catifa roja dels premis i gaudir de la gala en 360è asseguts en primera fila, al costat de tots els nominats de la nit”.

Los protagonistas de ‘Campeones’ son reales y entrenan en Valencia

Las claves del final de ‘Glass’ abren la puerta a una nueva película