presupuestos
Joan Ribó durante la rueda de prensa en la que presenta los presupuestos municipales para 2020. EFE/Manuel Bruque

La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, ha manifestat que “en el Ple del pròxim dijous Ribó haurà d’explicar a la Corporació municipal i a tots els valencians per què tracte d’ocultar i desvirtuar una informació objectiva que deia que el despatx d’advocats del seu cunyat estava vinculat professional i empresarialment amb el bufet del secretari de l’EMT”.

Catalá ha recordat que “l’alcalde va mentir i va intentar embullar amb les seues paraules per a ocultar la vinculació efectiva de Proveïments Advocats i SMT Assessors, despatx que treballava per a l’EMT, i per això dijous que ve té la responsabilitat d’explicar aquestes mentides i demanar disculpes als valencians”.

“El lloc d’alcalde de València comporta una responsabilitat i un honor immensos que no mereixen estar tacats per falsedats i per fake news. Si Ribó respecta el prestigi del càrrec que exerceix com a alcalde de la tercera capital d’Espanya, ha de demanar disculpes per les seues mentides i assumir que el robatori de l’EMT no puga quedar exempt de responsabilitats polítiques”, ha manifestat.