El Departament de Salud de La Ribera està d’estrena. Hui s’ha presentat el nou portal ‘YOsalud’, una avançada eina digital destinada als més de 250.000 pacients de la comarca. El fi és facilitar-los tota la informació relacionada amb la seua pròpia salut.

Esta plataforma digital ja funciona amb èxit a Torrevieja i Vinalopó, dos centres que també gestiona el grup Ribera Salud. Ara, gràcies a ‘YOsalud’, els pacients tindran a la seua disposició un àrea personal amb nombrosos avantatges. Comunicar-se amb el seu metge, accedir als resultats de proves o consultar informes sense necessitat de desplaçar-se seran algunes d’eixes accions que beneficiaran a tots els pacients de l’Hospital d’Alzira.

El portal ‘YOsalud’ respon així a l’aposta del grup Ribera per la transformació digital com a aliat del professional i del pacient. Des de la seua posada en marxa en l’any 99, l’Hospital Universitari d’Alzria ha sigut pioner en la implantació de noves tecnologies. A més, amb ‘YOsalud’ queda reafirmat el compromís amb el Pla Estretégic 2018-2028 que pròximament es presentarà a tots els ciutadans.