“Pops Marítims” , el festival de la Mutant, torna amb la seua tercera edició, i reparteix la seua programació aquest cap de setmana a preus reduïts: 6 euros per dia i un abonament de 10 euros per a gaudir del festival complet.

Si la primera edició del Pops Marítims va permetre acostar a València el que després han sigut les dues propostes més premiades per la crítica musical, com per exemple Maria Arnal i Marcel Bagés , o el fenomen de Rosalía entre altres, la segona va consolidar el festival com un espai destinat per a les altres músiques transportant-nos al món de Dorian Wood, Pony Bravo o Anari.

La tercera edició del Pops Marítim que tindrà lloc el divendres des de les 20h, i el dissabte 18 de maig a partir de les 19h en  La Mutant. Espai d’arts vives, situat al Carrer de Joan Verdeguer, 22; trenca per a acostar la cruesa de les propostes més vibrants del panorama de les músiques indispensables.

Entre les propostes està el segon llarg d’Enric Montefusco després que Standstill anunciaren una parada indefinida.

Niña Coyote eta Chico Tornado torna a València per a presentar el que serà el nou llarg Aitzstar (2019) produït per l’incansable Ricky Falkner. Autèntic Duo Stoner.

Uns altres que passaran pel Pops Marítims són Las Víctimas Civiles, el grup conformat per l’artista Hèctor Arnau i els alcoians Arthur Caravan, per a presentar el seu últim treball “L’auge de l’extrema peresa” (2019), que ha vist la llum al març.

Maria José Llergo,acompanyada a les 6 cordes per Marc Lòpez, afronta una carrera oberta des de la vintena d’anys, amb valors antics: compromís amb l’art, emocions, amb els altres…

Crisàlide (Satèl·lit K, 2019) és el tercer disc d’estudi de DONALLOP , banda de dream pop sense precedents a l’escena estatal. Elegància, prosa poètica i passió en onze corts anomenades a convertir-se en himnes d’una generació desorientada emocionalment.

Baiuca és el projecte capitanejat per Alejandro Guillán,que es presenta per primera vegada a València amb samples d’instrumentació tradicional passats pels filtres de bases techno, el global bass, la música House.

La sorpresa d’enguany en Pops Marítims ve de part de 121dB, l’extingida banda de València, que torna per a reconèixer-se en aquesta època 6 anys després del seu comiat.