Els polítics valencians reaccionen davant les eleccions andaluses

Enric Morera, Sandra Gómez o Isabel Bonig mostren les seues opinions mitjançant les xarxes socials davant uns comicis on la màxima sorpresa ha sigut els 12 escons de VOX.

Elecciones andaluzas

Els resultats de les eleccions d’Andalusia ha propiciat que els líders polítics de la Comunitat Valenciana hi haja fets públics les seues anàlisis i els seus comentaris.

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera ha afirmat que els resultats electorals “són una irresponsabilitat perquè el discurs ha sigut demagògic, irracional i allunyat dels problemes reals del poble”.

Per part seua, la candidata socialista a l’alcaldia de València, Sandra Gómez ha assegurat que “no cal retrocedir ni deixar de defensar l’aconseguit i que cal dedicar la les forces i les energías per a parar la intoletrancia i l’odi”.

El síndic de Compromís, Fran Ferri ha animat a la ciutadania a través de les xarxes socials a “plantar cara a l’odi i al feixisme i ens deixarem la pell per a defensar tot el que s’ha aconseguit i per tot el que queda per fer”.

La presidenta del Partit Popular, Isabel Bonig li ha donat l’enhorabona al candidat popular d’Andalusia, Juanma Moreno i que ha sigut un dels responsables que “ens heu fet somiar a tots junts”.