Elecciones andaluzas

Els resultats de les eleccions d’Andalusia ha propiciat que els líders polítics de la Comunitat Valenciana hi haja fets públics les seues anàlisis i els seus comentaris.

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera ha afirmat que els resultats electorals “són una irresponsabilitat perquè el discurs ha sigut demagògic, irracional i allunyat dels problemes reals del poble”.

Per part seua, la candidata socialista a l’alcaldia de València, Sandra Gómez ha assegurat que “no cal retrocedir ni deixar de defensar l’aconseguit i que cal dedicar la les forces i les energías per a parar la intoletrancia i l’odi”.

El síndic de Compromís, Fran Ferri ha animat a la ciutadania a través de les xarxes socials a “plantar cara a l’odi i al feixisme i ens deixarem la pell per a defensar tot el que s’ha aconseguit i per tot el que queda per fer”.

La presidenta del Partit Popular, Isabel Bonig li ha donat l’enhorabona al candidat popular d’Andalusia, Juanma Moreno i que ha sigut un dels responsables que “ens heu fet somiar a tots junts”.