suspenden las clases presenciales

La Universitat Politècnica de València suspèn les classes presencials, passa a online tota la formació dels títols del campus de Vera. Mesura presa per el alta dada de positius en els resultats de les proves PCR realitzades als estudiants. Divendres passat 2 d’octubre es van realitzar proves PCR massives després de detectar-se una sèrie de contagis de COVID-19 en estudiants de la Universitat Politècnica de València. Els casos estan relacionats amb el Galileo Galilei, el col·legi major de gestió privada que està situat al campus de Vera.

Fins al moment, els resultats que es van coneixent d’aquestes proves PCR llancen un alt nivell de positius. Per això, les autoritats sanitàries estan treballant per al rastreig de contactes pròxims. La universitat d’acord amb les autoritats sanitàries han decidit que, a partir d’aquest dilluns 5 d’octubre, la docència de totes les titulacions de grau, màster universitari i doctorat del campus de Vera passe a manera online i suspenen les classes presencials.

Aquesta modalitat de docència a distància es mantindrà mentre es facen rastrejos, es determine l’abast dels contagis. Tornaran les classes presencials quan les autoritats sanitàries indiquen una altra situació. La resta d’activitats del campus es mantenen amb normalitat.

Des del Vicerectorat d’Alumnat, Cultura i Esport, es demana als estudiants que romanguen atents a les comunicacions que des de la UPV o des dels centres es vagen emetent referent a això i, sobretot, que mantinguen totes les precaucions possibles (distància, màscara i higiene de mans) per a evitar contagis.