La Policia Nacional intervé més de 10.500 articles falsificats a Manises

Els 7.000 complements, la majoria bosses, i 3.600 fornituras de diverses marques de prestigi s'han trobat ocults en un altell de la nau.

artículos
Productos incautados por la Policía Nacional para la falsificación de bolsos de prestigiosas marcas.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Manises al responsable d’una empresa i han confiscat més de 10.500 articles, 7.000 de complements, majoritàriament bosses, i 3.600 en fornituras, tot això falsificacions de marques de gran prestigi, valorat en més de 140.000 euros.

La investigació es va iniciar en tindre coneixement els policies que en un establiment de la localitat valenciana de Manises, s’estaria comercialitzant peces que imitarien dissenys i marques de reconegut prestigi podent vulnerar els drets de propietat industrial.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que efectivament en aqueix establiment es venien, complements, la majoria bosses, així com fornituras que imitaven a les marques de reconegut prestigi, vulnerant així els drets de propietat industrial reconeguts a aquestes.

Productes confiscats per agents de la Policia Nacional a Manises.

Els agents van comprovar durant una inspecció de l’establiment, que va durar quasi 10 hores, que el material presumptament fals es trobava ocult en un altell on en zona adjacent es trobaven les bosses, de tal forma que els compradors adquirien part de la mercaderia separada de les fornituras distintives de cada marca, dificultant les labors de localització d’estes.

Com a conseqüència de les investigacions i el registre s’han intervingut 7.000 complements, la majoria d’ells bosses, i 3.600 peces de fornitura, valorat tot això en més de 140.000 euros, i s’ha detingut al responsable de l’empresa, un home de 41 anys, d’origen xinès, com a presumpte autor d’un delicte contra la propietat industrial.