Halloween

La jove de 18 anys, que va rebre un tret accidental en el coll,  en disparar-se l’arma del seu pare, roman ingressada a l’Hospital La Fe de València.

Els fets es van produir la nit del passat dimarts en un habitatge del municipi valencià de Torrent. Quan el Policia Local de València es trobava guardant s’arma es va produir el tret accidental que va impactar en el coll de la seua filla que es trobava en aqueixos moments en l’habitatge de la família a Torrent.

Fins al lloc es van traslladar agents de la Policia Nacional que van presenciar com els pares estaven tapant-li la ferida a la jove i realitzant-li els primers auxilis fins a l’arribada dels serveis mèdics.

Les fonts policials han indicat que s’ha pres declaració als pares de la jove i a la seua germana, que estaven en el lloc quan van ocórrer els fets, i encara que s’ha obert una investigació “tot apunta al fet que va ser un accident”.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU, l’equip mèdic del qual va assistir a la jove de 18 anys per ferida d’arma de foc i posteriorment va ser traslladada a l’Hospital La Fe de València. Fuentes del centre hospitalari han informat aquest dijous a EFE que la jove continua ingressada amb pronòstic reservat.