Policía Local
Imagen de la Policía Local de Bétera realizando controles/ Foto: Ayto. Bétera

Els agents de la  Policía Local de Bétera no cessen en el seu treball per salvaguardar la seguretat de tots els seus veïns i veïnes ja siga de dia o de nit.

Des que es decretara l’estat d’alarma el passat 14 de març, la Policia Local de Bétera vela pel compliment del Reial decret 463/2020 que determina la llibertat de moviments i desplaçaments de la ciutadania, tot sota l’objectiu de protegir a la població del municipi.

“Estem enormement agraïts amb la gran labor de la nostra Policia Local que està al peu del canó des del primer moment cuidant de tots nosaltres.

En nom de l’Ajuntament i dels veïns vull traslladar el meu reconeixement a tots els membres de la Policia Local de Bétera” ha afirmat el regidor de Policia Local, Julio Inés.

Controls diaris de seguretat per a complir amb les mesures de l’Estat d’Alarma

La Policia Local estableix diàriament controls de seguretat, tant fixos com mòbils, a fi que la població complisca amb les mesures establides en el decret d’estat d’alarma del Govern per a fer front al covid-19.

Les labors que realitzen se centren en reforçar la vigilància per a evitar un ús indegut de vehicles o vigilar la via pública per a aconseguir el total compliment de les mesures.

Des de l’inici de la declaració de l’estat d’alarma, la Policia Local de Bétera ha efectuat 48 controls de verificació de desplaçaments.

Ha identificat a 624 persones i 500 vehicles. Realitzant, així, 63 denúncies per infringir les mesures interposades en el reial decret que estableix el confinament.

Al seu torn, els agents han realitzat un total de 86 serveis de control en supermercats, centres de subministraments, residències de tercera edat i centres sanitaris de Bétera.

“Afortunadament les actituds irresponsables són mínimes” assenyala Julio Inés, qui continua, “encara així, i pel bé de tots, és necessari continuar conscienciant de la necessitat de quedar-se a casa en aquests moments”.