La Policia Autonòmica compleix XXV anys i reivindicarà a Juan Ignacio Zoido més agents

El ministre de l'Interior vas agafar aquest matí a l'aniversari d'aquest cos de seguretat adscrit a la Generalitat i que atén casos relacionats amb Patrimoni, Turisme o Violència de Gènere.

Zoido

La Policia Autonòmica compleix XXV anys i ho celebrarà amb un homenatge als seus agents en la Ciutat de les Arts i les Ciències i al que assistiran el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido; el president de la Generalitat, Ximo Puig i la consellera de Justícia, Gabriela Bravo.

Aquest cos de seguretat que la seua titular és la Generalitat té com a missió vigilar l’aplicació de les normes autonòmiques en matèria d’alimentació, patrimoni o l’intrusisme en el Turisme, així com les labors relacionades amb la violència de gènere o l’abús de menors.

Malgrat ser un dia de celebració, els responsables de la Policia Autonòmica li traslladaran a Zoido la possibilitat de contractar a més agentes.la plantilla va començar fa 25 anys amb quasi 250 agents i ara solament compten amb 400, un nombre escàs per al volum de treball que exerceixen.