pobles més buscats
Imagen de la Fuente de los Baños en Montanejos/ Foto: Comunitat Valenciana.com

El portal líder en cerques d’escapades rurals «Escapadasrural.com» ha elaborat la seua llista dels 10 pobles més buscats d’Espanya durant l’any 2019.

Una llista en la qual es troben municipis de 6 comunitats autònomes diferents, entre les quals es troba la Comunitat Valenciana.

Senetil de las Bodegas 

Aquesta localitat gaditana compta amb un gran entramat urbà declarat Conjunt Històric, el centre del qual està incrustat en el tall format pel riu Guadalporcún al seu pas per la ciutat.

Alcalá del Júcar 

Alcalá del Júcar,  és considerat com un dels pobles amb més encant de Castella- La Manxa, ja que la seua vila està declarada Conjunt Històric- Artístic.

Valverde de los Arroyos

En Castilla – La Mancha, dins de la província de Guadalajara, es troba aquest municipi destaca per l’ús de la arquitectura negra en les seues construccions, caracteritzada per l’ús de la pissarra i per les chorreras de Despeñalagua, una cascada amb una caiguda de més de cent metres d’altura.

Riópar

En la provincia d´ Albacete, es troba Riópar, localitat que compta en les seues proximitats amb els Dolls de el riu Món, naixement del riu Món.

Llanes

Aquesta vila situada a la vora de la mar Cantàbrica, prop de els Pics d’Europa,compta amb nombroses platges i una bona conservació del seu patrimoni monumental.

View this post on Instagram

#asturias

A post shared by ualodzya (@ualodzya) on

Orbaneja del Castillo

Aquesta localitat situada a Burgos, Castella Lleó, es caracteritza pel seu paisatge càrstic modelat per l’aigua. La Cova de l’Aigua ha motivat l’interés per a diversos estudiosos de la geologia i ciència afins. D’ella parteix un rierol que travessa la població per a després caure en cascada cap a el Ebre que passa al costat.

Pobles Patrimoni de la Humanitat:Albarracín

Albarracín, posseeix la Medalla d’Or al mèrit en les Belles arts de 1996, i es troba proposta per la Unesco per a ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la bellesa i importància del seu patrimoni històric.

View this post on Instagram

el pueblito

A post shared by DAVID (@rodasvid) on

 

Alhama de Aragón

Aquesta localitat d’Aragó, està emplaçada a 664 msnm sobre un portell pel qual penetra el riu Xaló aprofitant una línia de fractures tectòniques per on ragen diverses aigües termals.

 Montanejos

Montanejos es troba situada a l’interior de la província de Castelló, a la comarca de el Alt Millars, destaquen les seues fonts i rius de les quals emanen aigües amb  característiques i propietats miner medicinals.

 

Pobles amb encant medieval: Alquézar

Aquest municipi destaca per l’encant medieval dels seus carrers i cases, però també per les seues pintures prehistòriques i el seu paisatge.