bous

La ciutat de València albergarà per cinquena vegada en la seua història una eliminatòria de la Copa Davis amb la Plaça de Bous com a escenari de els quarts de final que es jugaran entre Espanya i Alemanya del 6 al 8 d’abril. La celebració exigirà una inversió de 339.000 que serà desemborsada per l’Ajuntament de València i la Generalitat.

En els pròxims dies començarà el desplegament tècnic per a convertir la Plaça de Bous en una pista de tennis que comptarà amb un aforament de 10.600 seients. Esta ocasió serà la primera vegada en la que el Club de Tennis de València no siga la seu valenciana per a albergar una ronda de la Davis, escenari de les quatre anteriors eliminatòries, l’última disputada en 2003 i també en uns quarts de final.

En aquella ocasió va ser davant Croàcia, a la qual Espanya va superar per un contundent 5-0 en una confrontació que va tenir un aforament per a 7.500 espectadors. L’equip espanyol va estar integrat per Carlos MoyàJuan Carlos Ferrero, Álex CorretjaAlbert Costa.

La Copa Davis és al tennis el que un Mundial és al futbol o uns Jocs Olímpics al bàsquet: la més important competició global d’este esport en la qual els jugadors abandonen la seua esforçada lluita individual per a transformar-se i competir com a selecció vestint els colors nacionals.

Des de la Federació de Tennis el seu president declarava recentment que “va a ser una eliminatòria molt competida contra Alemanya. A més anem a jugar en un marc incomparable com és la plaça de bous de València. Enguany estem molt il·lusionats perquè tenim possibilitats d’aconseguir la sisena Ensaladera”.

València anuncia la celebració de l’eliminatòria de la Copa Davis en la ciutat