Las playas de Sagunto, trece kilómetros de litoral con Q de Calidad Turística

Sagunt relata, a través de les seues nobles pedres, la història de les cultures majestuoses i decisives en la història de la Península Ibèrica. Un passeig pel conjunt històric-artístic, poblat de vestigis de segles passats i de monuments nacionals, proporciona un viatge en el temps, per la importància del patrimoni històric i arqueològic de la ciutat.

El nucli de Port de Sagunt, una de les últimes ciutats-factoria d’Espanya, ofereix un passeig pel seu passat i la visita al Forn Alt núm. 2, símbol del seu patrimoni industrial.

Són moltes les propostes de gaudi i descans que brinden els tretze quilòmetres de litoral amb platges distingides amb la bandera blava i certificats d’idoneïtat ambiental, accessibilitat, qualitat i banderes Q de Qualitur i Q de Qualitat Turística, les senderes de les muntanyes, els passejos per la nostra història i la nostra riquíssima oferta cultural.

PLATGES DE CORINTO I MALVA-ROSA

En l’extrem més septentrional del terme de Sagunt es troben les tranquil·les platges de Corinto de 1.650m. amb certificacions de qualitat amb una mescla d’arena fina i gruixuda.

És una de les poques zones on el cordó litoral conserva el seu estat natural. Les platges d’arena d’aquesta part de la costa, al costat de l’acció del vent, han afavorit la formació de dunes en les quals encara podem observar el paisatge característic d’aquests ambients, amb els cims de les dunes coronades per l’esborrall, planta que fixa l’arena de les primeres dunes preparant el sòl per a altres plantes.

playa

LA PLATJA D’ ALMARDÁ

La platja d’ Almardá de 1.650m. de longitud és una platja oberta formada per arena fina i grava. El seu major atractiu està en el cordó de dunes de gran valor ecològic. Compta amb parasoles de braç i un millor accés per a minusvàlids amb servei de Platja Accessible o platja sense barreres.

playa

LA PLATJA DEL PORT DE SAGUNT

Aquesta amplísima platja de 1.300m. d’arena fina es troba al nord del port que li serveix de contenció dels vents del sud. En el seu entorn, una zona de dunes fermament fixades per vegetació i canyars li donen una imatge molt atractiva.

Té un modern passeig marítim amb nombrosos restaurants, i cafeteries. A l’estiu instal·lacions temporals ofereixen lloguer de taules de **windsurf i, al capvespre, la música en pubs i bars convida a gaudir de la càlida nit. Compta amb un servei de Platja Accessible o platja sense barreres, -que possibilita que les persones amb discapacitat física puguen accedir a la platja- i Bibliomar- servei de biblioteca en platges- durant l’època estival.

Té la distinció “Bandera Blava d’Europa” per la qualitat d’aigua de bany i serveis sanitaris, lúdics i de seguretat.

http://7televalencia.com/ca/playas-deportes-naturismo-cullera/