Una de las mejores playas de España está a 30 kilómetros de Valencia

Canet d’en Berenguer ofereix un contrast de tarongers i costa marítima. En l’extrem sud de la costa trobem el seu far de 30 metres, construït en 1904, mar endins, a 300 metres.

Allí es troba Racó de Mar, amb 1.250m de costa i una platja natural de 80 metres d’ampla està considerada una de les millors de la Comunitat Valenciana. La transparència de les seues aigües, la seua fina arena, la seua cadena dunar i el passeig marítim que la voreja fa que aquesta platja siga un autèntic regal de la naturalesa.

Festes de Canet d’En Berenguer

El 29 de juny se celebren les festes en honor a Sant Pere Apòstol, patró del municipi. Tenen lloc actuacions musicals, corregudes de vaquillas i bous embolados, concurs de paelles i castells de focs artificials.

Durant els caps de setmana de juliol i agost es pot gaudir d’actuacions teatrals i concerts de música en la plaça del passeig marítim de la platja, organitzades per l’Ajuntament.

En el mes de setembre se celebren les festes patronals en commemoració a la Verge contra la Febres, patrona del municipi. Tenen lloc diversos actes com a balls, revetles, cavalcades, l’ofrena floral a la verge, processons, entrada de vaques, bous embolados, etc.