banda lliria

Comprar productes de l’Horta en la plaça de l’Ajuntament, escoltar un concert en Nou Centre o participar en la carrera popular Gallápagos és possible aquest cap de setmana en la capital del Túria

Mercat en la plaça de l’Ajuntament

mercado ayuntamiento
La plaça de l’Ajuntament de València tornarà a convertir-se en un mercat diumenge que ve, 27 de gener. Així, el cèntric enclavament acollirà la quarta convocatòria “De l´Horta a la Plaça”, organitzada per la regidoria d’Agricultura, Hortai Pobles i el Consell Agrari Municipal de València. La plaça es convertirà de 10 a 16 hores en un gran mercat de producció agrícola de proximitat que compta amb nombrosos llocs de venda directa i una zona gastronòmica de degustació. A més, s’han programat xarrades, tallers infantils, exposicions i activitats musicals.

Festival Musical en Nou Centre

festival musical

El centre comercial Nou Centre ofereix aquest cap de setmana tres concerts emmarcats en el seu Festival Musical. Els concerts van començar ahir dijous amb l’actuació de la banda del Conservatori Professional de Música de Lliria i continuaran hui divendres, a partir de les 18.30 hores, amb l’actuació dels alumnes de l’Acadèmia Musical Europa. La mateixa formació actuarà demà dissabte a les 12.00 hores; mentre que la banda de Música de Massamagrell prendrà el relleu a les 18.00 hores. El festival es prolongarà fins al 9 de febrer.

XXI Carrera Popular Galápagos

carrera

La primera carrera de l’esperat Circuit Divina Pastora serà la XXI Carrera Popular Galápagos 3F i tindrà lloc el diumenge 27 de gener a les 9.00 hores en l’Avinguda Tres Encreuaments 75 de València. La XV edició del Circuit Divina Pastora, que tindrà lloc del 27 de gener al 24 de novembre de 2019, compta amb un total de deu proves repartides per la ciutat de València en unes distàncies que abasten entre els 5.000 i els 6.500 metres de longitud.