mascleta

Els amants de la pólvora i les Falles estan de sort. Perquè el mes de març a València significa això però també molt més. Les dones runnersno poden perdre’s aquest cap de setmana la Carrera 10KFem; mentre que els amants de les motos hauran de desplaçar-se fins al Circuit Ricardo Tormo. I si en la família estan esperant un bebé, la Fira Bebé de Fira València serà de gran ajuda.

cabalgata ninot

‘Mascletaes’ i Cavalcada del Ninot 

Hui divendres, a partir de les 14.00 hores, la pólvora donarà la benvinguda a març i a les Falles 2019. Una mascletà que es repetirà cada dia en la plaça de l’Ajuntament fins al 19 de març. Però aquest cap de setmana també seran protagonistes els ‘ninots’: aquesta nit se celebrarà la Nit del Ninot, amb un castell i entrada a l’Exposició del Ninot fins a la mitjanit. Demà dissabte es desenvoluparà la tradicional Cavalcada del Ninot, a partir de les 17.30 hores, amb una previsió de durada de 3 hores.

 

10kfem

Motos i running

El Circuit Ricardo Tormo obri aquest cap de setmana les seues portes per a acollir el Racing Legends, la sisena edició de la concentració de cotxes, motos i camions clàssics en el qual participaran més de 1.200 vehicles entre dissabte i diumenge. D’altra banda, València acollirà el diumenge la Carrera 10KFem. Centenars de corredores tornaran a tenyir València de morat com ve succeint des del passat 2015. Es tracta d’una prova pionera a Espanya per ser de categoria femenina en la distància de 10.000 metres.

feria bebe

Fira del Bebé

I per als pares o futurs pares la cita està en Fira València. Aquest cap de setmana tindrà lloc una nova edició de Fira Bebé. En aquesta quarta cita del saló es podrà trobar equipament que ajuda a conciliar el ritme de vida dels pares amb l’arribada del bebé, i novetats com a ecografies 5D, un matalàs que prevé la mort sobtada o alimentació 100% ecològica, entre moltes altres novetats. A més, els tallers i les xarrades tindran un paper destacat.