año chino

Navegar un dissabte al matí a València, celebrar l’Any Nou Xinés en ple centre de la ciutat i acabar el cap de setmana asseguda a la sala Russafa gaudint del teatre. T’abelleix? Atent a la nostra proposta de plans.

remo

Portes obertes a l’Escola de Rem de València

L’Escola de Rem de València ha organitzat una jornada de portes obertes que tindrà lloc el dissabte al matí. Si t’abelleix conéixer la pràctica d’aquest esport i gaudir del matí navegant pots inscriure’t a través de la web de la Federación de Remo. L’activitat es desenvoluparà entre les 12.00 i les 14.00 hores. 

 año chino

Cavalcada Any Nou Xinés

El nou any xinés, el 4717 i any del porc, comienzó el dimarts, però serà la vesprada del dissabte quan València aculla la gran cavalcada. Una acolorida desfilada que espera reunir a més de 20.0000 persones i que arrancarà a les 18.30 hores des del carrer Pelayo i conclourà en la plaça de l’Ajuntament. Activitats culturals, balls, exposició gastronòmica, entre altres, completaran la jornada.

 shakespeare en berlin

Shakespeare a Berlín

L’obra ‘Shakespeare a Berlín’ està en cartell a la Sala Russafa. La història de tres amics que comparteixen la vida alegre dels anys 30: El cinema dels estudis UFA, el teatre i els cabarets berlinesos… Però tot això es veurà truncat per l’ascensió del nazisme al poder. El divendres i el dissabte a les 20.30 hores i el diumenge a les 19.00 hores.

Carnestoltes 2019: què fer i quan se celebren a València?