Els plans que no et pots perdre aquest cap de setmana a València

Si t'agraden els espectacles pirotècnics, la música o els còmics, atent a les següents propostes

crida

Els fallers esperen tot l’any una Crida que dóna inici a les Falles. Una emoció que comparteixen els amants del comic amb el certamen Comic Con. Per als amants de la música escoltar a la Film Symphony Orchestra és pur plaer. Tot això es fa realitat del divendres al diumenge a València. Gaudisquen!

mascleta

Comencen oficialment les Falles

Amstel Nit dels Falles obrirà demà dissabte el calendari pirotècnic de les Falles 2019. Un esdeveniment que inclou la mascletá vertical més alta de la història i que el tret de la qual serà a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer. La cita serà a les 20.00 hores en La Marina de València, que durant tot el dia acollirà activitats i concerts. L’acte principal del diumenge serà la Crida en el qual les falleres majors convidaran a viure les festes des de les Torres de Serrano, a partir de les 20.00 hores. Durant la jornada també es dispararà una mascletà des de la plaça de l’Ajuntament.

 

espectaculo John Williams

Homenatge a John Williams

El Palau de la Música acull aquest dissabte, 23 de febrer, a la Film Symphony Orchestra. Es tracta de la gira més ambiciosa que FSO ha realitzat des dels seus inicis, un espectacle que va arrancar el mes de setembre passat a València amb la primera part del Programa I i que es completarà ara el major homenatge mai dedicat a John Williams, amb bandes sonores el compositor més “oscaritzat” de tots els temps a Espanya, amb BSO icòniques com a E.T., Trobades en la Tercera Fase, Indiana Jones i l’Arca Perduda, JFK, El Patriota, Memòries d’una Geisha o El violinista en la teulada.

 comic con

Heroes Comic Con València en Fira València

Heroes Comic Con València se celebrarà des de hui al diumenge en Fira València. Una cinta per als amants del comic en la qual està confirmada la presència d’Isaac Hempstead-Wright, conegut en la sèrie ‘Joc de Trons’ com Bran Stark i que estarà en sessions de signatures i fotografies. A més entre les activitats imprescindibles de hui divendres cal destacar la xarrada Jon Bogdanove, la sessió de dibuix en directe amb Tula Lotay o la trobada Youtubers (Heroes Main Stage).

 

Conoce la programación de actos para el día de la Crida