planes

Arriba el moment més esperat de tots els estudiants i treballadors: el cap de setmana. Una vegada més València serà l’escenari d’un ampli ventall de plans per a gaudir amb amics, parella o família d’activitats tan variades com visitar un mercat ambulant nadalenc, descarregar adrenalina en les atraccions de la fira o afrontar el repte de córrer la Marató de València.

La imagen puede contener: 4 personas, personas sonriendo, textoMercat nadalenc en la Plaça de Bous

La Nadalenca, un dels esdeveniments més esperats d’este Nadal obri el dissabte les seues portes en la Plaça de Bous amb l’organització d’un mercat nadalenc per a començar a comprar els primers regals i adorns de l’època.

A més, seguint l’estil dels Christmas Market europeus, en La Nadalenca no faltaran els tradicionals vins calents de la data que podran gaudir-se a l’interior d’una carpa amb calefacció. L’accés serà gratuït per a tots els públics.

Resultado de imagen de feria atracciones valencia

La Fira d’Atraccions de València

Com tots els anys la clàssica fira d’atraccions torna a la capital del Túria per a romandre oberta fins al dia de Sant Vicent (22 de gener). Enguany el recinte estarà situat l’antiga Estació del Grau (carrer Ingeniero Manuel Soto i Avinguda de França) i comptarà amb una zona de pàrquing en la Marina de València.

Algunes de les atraccions de les quals podran gaudir xiquets i no tan xiquets són la noria, el saltamartí, la “uve”, la muntanya russa i la casa del terror. A més, tampoc faltaran els jocs d’habilitat per a encistellar canastres, pescar o ficar gols a canvi d’un regal per l’encert.

Maratón

La Marató de València Trinidad Alfonso

El diumenge agafa els teus millors esportives i prepara’t per a cremes l’asfalt de la ciutat amb un recorregut de 42 quilòmetres que arrancarà a primera hora del matí. A més, per als esportistes més nóveles que estiguen començant a córrer però que no s’atrevisquen amb la Marató podran participar en la 10K amb eixida en el Pont de Monteolivete.

Les dos competicions finalitzaran en el llac de la Ciutat de les Arts i les Ciències on no faltarà la música i l’animació per a rebre als 22.000 esportistes.

Per a facilitar el transport públic i evitar que la gent es desplace amb cotxe, l’EMT ha anunciat que els serveis d’autobusos urbans seran gratuïts per a tot el que ho requerisca durant la jornada.

Horario del encendido de luces de Navidad en Valencia