7 torres de 22 altures que albergaren 414 habitatges, aquests són les dades del Residencial Séquia de Mestalla que s’alçarà en els terrenys on se situa l’actual camp de futbol del València Cf.

El projecte de reurbanització dels terrenys de l’estadi de Mestalla inclourà també un jardí a dos nivells i amb una extensió de 25.000 metres quadrats i un sòcol comercial de 18 metres d’altura en el qual se situarà una zona terciària o comercial de 26.000 metres quadrats. A més es preservarà el ‘El punt de servei’ de l’actual camp de Mestalla que formarà part de la zona enjardinada del complex. El projecte es preveu estiga totalment construït al desembre de 2025.

D’aquestes 7 torres 2 seran destinades per a oficines municipals de l’Ajuntament de València, les restants seran d’ús residencial. Així s’han projectat 414 habitatges els preus dels quals van dels 143.321€ fins a 1.652.314€, tots dos sense IVA inclòs.

La vivenda més econòmica del Mestalla

El residencial més econòmic és un estudi de 42 metres quadrats i diàfan, amb el bany com a única estada separada de la resta per parets, també compta amb una terrassa de 4 metres quadrats. El preu és de 143.321€, sense incloure l’IVA. L’orientació de l’habitatge és nord-oest.

La vivienda mitjana del Mestalla

Ens fixem ara en un pis de tipus mitjà amb dues habitacions, aquest compte amb 120 metres quadrat, té també dos banys, en cadascuna de les habitacions, i un saló menjador cuina de 40 metres quadrats. La seua orientació és nord i compta amb una terrassa de 15 metres. El preu d’aquest habitatge és de 454.812€, sense IVA.

El piso més car del Mestalla

El pis més car del complex és l’àtic. Aquest compte amb 5 habitacions i 3 banys en una superfície construïda de 278 metres quadrats. És la meitat d’una torre completa i destaca per la seua àmplia terrassa. El preu d’aquest àtic és d’1.652.314€ sense incloure l’IVA.