piscinas

La Comunitat Valenciana alberga un gran nombre de piscines naturals, on poder refrescar-se en les seues aigües cristal·lines i gaudir d’un enclavament natural únic. I és que no hi ha res com desconnectar de la rutina i aprofitar aquests escenaris naturals per a donar-se un bon capbussó.

Si eres dels quals li agrada la naturalesa i cerques llocs tranquils on desconnectar de la ciutat, aquestes piscines naturals són l’alternativa ideal. Et proposem visitar cinc piscines naturals repartides per la Comunitat Valenciana en les quals gaudir de les teues vacances:

El Charco del Gruñidor (Sot de Chera)

El Charco del Gruñidor es troba a 67 Quilòmetres de València. Les seues fantàstiques piscines naturals atrauen a l’estiu multitud de persones que cerquen una alternativa natural al clor de la piscina. El riu Sot és un dels reclams d’este poble ja que ho creua d’est a oest.

piscinas
Pou Clar, Ontinyent

Pou Clar (Ontinyent)

La zona de Pou Clar, en el terme municipal d’Ontinyent, on podràs donar-te un bany en plena naturalesa. El Pou Clar és el paratge fluvial més important del municipi i alberga importants valors naturals i paisatgístics.

Va ser declarat l’any 2007 espai protegit. Els seus voltants són aptes per a la pràctica del senderisme i barranquisme.

piscinas
El Gorgo de la escalera, Anna

El Gorgo de la escalera (Anna)

Per a accedir a este paratge és necessari descendir 136 escalons. Una vegada allí et trobaràs amb un gran canó i les seues cascades en les profunditats del barranc. L’aigua entra allí formant una cua de cavall a la qual denominen ‘El salt’ i a causa de la seua ubicació els raigs solars no tenen a penes accés, així que l’aigua està fresqueta.

piscinas
Los Charcos, Quesa

Los Charcos (Quesa)

Es troba en les rodalies del conegut Pantà de Tous. Aquests constitueixen, sens dubte, un dels paratges més bonics del municipi i el principal reclam d’aquest. Situats a 7 km del poble, es tracta d’una zona en la qual se succeeixen pozas d’aigua natural del Riu Gran en forma de cascada, amb noms propis com Charco de la Horteta, de las Fuentes, la Bañera y el Charco del Chorro.

piscinas
La fuente de los baños, Montanejos

La fuente de los baños (Montanejos)

En el municipi de Montanejos, a l’interior de la província de Castelló i a 418 metres d’altitud, els turistes tenen a la seua disposició una interessant proposta de bany. Les rutes de senderisme recorren barrancs i rius entre les quals es troba ‘La Font dels Banys‘. Les piscines naturals suposen una excel·lent zona de bany, que en l’actualitat es troba condicionada amb una zona de berenador i jocs . Les seues aigües tenen “efectes hipotermales” i propietats “hidrogeoquímicas i biològiques beneficioses per a la salut”.

Descobreix les set piscines a l’aire lliure de València en les que refrescar-te este estiu