Si t’abelleix refrescar-te en algunes de les piscines naturals que es troben amagades a la Comunitat Valenciana, ja siga un riu o una poza, però acompanyat dels més xicotets de la casa, en 7Televalencia, et vam mostrar algunes de les meravelles de la naturalesa accessibles per a donar-se un bany o fins i tot passar un fantàstic dia acompanyat de la teua família i fins i tot de la teua mascota. 

Toll del Gruñidor (Sot de Chera)

El toll del Gruñidor és un lloc ideal per a donar-se un capbussó amb els xiquets, és una zona molt agradable amb un riu de molt poca profunditat, amb una xicoteta cascada, bancs i un xicotet parc infantil.

Gorgo de la Escalera (Anna)

És una zona molt accessible amb poca profunditat a la qual es pot accedir gràcies unes escales que tenen amb 136 escalons. A més molt prop del Gorgo, es troba l’Albufera d’Anna que també disposa d’una zona de bany.

Fuente de los Baños (Montanejos)

Montanejos compta amb una gran formació de piscines naturals que compten amb excel·lents i accessibles zones de bany. La zona de la Font dels Banys compta amb un xicotet bar, banys públics, a més d’una font amb aigua per a beure. La temperatura de l’aigua sempre està a 25 °C, ideal per a refrescar-se en els dies de calor.

El Salt de la Novia (Navajas)

El Salt de la Novia a Navajas és un altre dels llocs ideals per a donar-se un bany amb xiquets envoltats de plena naturalesa, és de fàcil accés, fins i tot amb carros de bebès i a més compten amb una magnífica cascada a la qual només els valents poden accedir.

El Sargal (Viver)

El riu Palància passa per aquesta localitat en la qual trobem aquest magnífic paratge, envoltat de muntanyes, que compta a més amb unes Coves que poden visitar-se. La zona
compta a més amb paellers i taules, per a poder passar el dia amb la família o amics