perro

Arriba el bon temps, els dies s’allarguen i pugen les temperatures. Durant esta època de l’any en la qual els termòmetres no paren de pujar un dels millors plans per a refrescar-nos és anar a la platja. Però podem anar amb les nostres mascotes?

La província de València disposa d’algunes zones habilitades perquè pugues acudir en companyia del teu gos i que ell també puga gaudir d’un bany en el mar. Les més pròximes a la ciutat són quatre:

PLATJA LA TORRETA-SANTA ELVIRA

Aquesta zona costanera del Puig és la primera platja per a gossos des del nord de la província. Donada la poca afluència de banyistes és un espai ideal d’arena i pedra per al gaudi dels animals durant l’època estival. A més compta amb papereres i bosses per a arreplegar els excrements dels gossos.

PLATJA CANINA D’ALBORAIA

Aquesta zona situada entre la prolongació de la Patacona i la zona sud de Port Saplaya permet passejar amb els animals durant qualsevol època de l’any encara que les seues aigües no són aptes per als banys d’aquests xicotets peluts.

PLATJA CANINA DE PINEDO

Esta platja valenciana es troba pràcticament a la ciutat i és que en qüestió de 15 minuts s’arriba a ella. No obstant això cal portar cura perquè únicament es permet l’accés amb mascota durant la temporada estival (del 15 de juny al 31 d’agost). Per a accedir a ella s’ha d’anar amb corretja tant dins com fora de l’aigua i sempre que es respecte la zona de passeig per als banyistes.

PLATJA EL BROSQUIL

Situada en una zona molt tranquil·la de Cullera, aquesta platja és una de les poques que permet l’accés de gossos durant qualsevol període de l’any. Està habilitada per al gaudi dels animals i la comoditat dels seus amos amb camins, papereres especials i bosses per als excrements dels cans.