Qualsevol valencià reconeix esta imatge, un símbol de la València dels seixanta que va tancar les seues portes en 2014. Són molts els xiquets que ací van aprendre a chapotear i els adults que van perfeccionar els seus braçades al llarg de la que va ser la primera piscina climatitzada de la capital del Túria. Ara, quasi quatre anys després de tancar al públic, l’Ajuntament ha arrancat les obres de transformació per a crear una Piscina València més moderna i innovadora.

Estes instal·lacions de 5.000 metres quadrats estaran repartides en un total de tres plantes on també se situarà un gimnàs. I encara que la renovació interna serà total, la façana exterior mantindrà la seua estètica incloent el famós cartell de Piscina València.

Esta il·luminació serà clau per a millorar en l’eficiència energètica i la sostenibilitat del que serà un dels poliesportius més moderns i amplis de València amb capacitat per a 5.000 usuaris.

I encara que Demmero Group disposarà de la concessió de Piscina València els pròxims 45 anys, des de l’Ajuntament ja han destacat que les tarifes seran municipals. Amb la transformació ja arrancada, comença el compte arrere per a l’esperada reobertura de la nova Piscina València que tindrà lloc una vegada finalitzen les obres al maig de 2019.