El pla que el teu fill no voldrà perdre’s: ser un pirata i dormir entre taurons

L'Oceanogràfic prepara l'Escola d'Estiu, unes setmanes on els xiquets coneixeran el parc mentres es diverteixen amb activitats d'allò més variades.

Oceanogràfic

El curs escolar s’acosta al seu fi i són molts els pares que estes setmanes ultimen les inscripcions per als cursos d’estiu, una opció en la que l’Oceanogràfic torna a oferta unes jornades especials destinades a alumnes de 3º d’Educació Infantil a 6º d’Educació Primària.

Segons informa la web del propi aquari valencià els xiquets tindran l’ocasió “de formar part del grup dels barbarrojas, els barbanegras, els patapalos o els pirates del Carib” per a superar “multitud de divertides proves i endevinalles” i així “trobar el tresor amagat”.

Perquè els menors es fiquen en els seus personatges se’ls ensenyarà a realitzar abillaments d’autèntics pirates i se’ls proporcionarà l’oportunitat de lluir per uns dies tatuatges (d’henna) i pegats.

A més, els assistents s’involucraran en la vida diària de l’Oceanogràfic podent accedir a les zones tècniques de l’aquari, participar en activitats com el baptisme de mar i fins i tot dormir una nit entre els taurons del parc.