El reconegut violinista internacional Vasko Vassilev ha viatjat fins a València per a oferir dos únics concerts acompanyat per la Unió Musical de Benaguasil i dirigit el director i concertino Vicente Balaguer. Una de les parades ha sigut a Picanya, que ha tancat les seues Festes Majors de Juliol com les va començar, amb una gran dosi de música.

El búlgar Vassilev va recórrer algunes de les bandes sonores més immortals del setè art sense deixar indiferent als assistents.

Vasko Vassilev, violínista concertino de la Royal Opera House de Londres, compta amb una dilatada trajectòria. Als vuit anys ja va tindre la seua primera aparició pública i va llançar el seu primer disc amb l’Orquestra Filharmònica de Sofia. Als 10 anys, va començar els seus estudis amb una beca del govern a l’Escola Central de Música del Conservatori de Moscou. En 1987 va guanyar la seua primera competència musical internacional a París, als 23 anys es va convertir en el concertista més jove de la Royal Opera House de Londres i en 2005 va fer el seu debut com a director d’orquestra en el Royal Albert Hall de Londres.

Un joia musical que ha posat el colofó final a uns dies intensos per als veïns i veïnes de Picanya, que han tornat a eixir al carrer per a gaudir dels seus dies grans.