Eren les 10.30 hores de la nit del dissabte, quan la popular cantant Angy i la seua banda  van pujar a l’escenari de la plaça de la Llibertat de Torrent, on els seus fans, del mateix municipi, i de uns altres de la geografia valenciana, l’estaven esperant.

Un concert que va fer ballar i cantar al públic, impregnat per l’energia que va desprendre, en tot moment, amb les cançons més conegudes del seu repertori.

La xica que va conquistar a part d’Espanya amb la seua veu i simpatia durant la seua participació en el concurs musical ‘Factor X’, en 2007, va tornar a guanyar-se l’admiració del públic després de triomfar en el concurs televisiu ‘Tu cara me suena’, en Antena 3. I ara, cada vegada que es puja a un escenari, contagia el seu talent musical, la seua energia i simpatia als assistents.

Angy ha sigut l’aposta de Torrent per a donar el tret d’eixida a les festes patronals, dins del seu programa musical; en les qual el rock més dur també ha estat present amb el Rockejat. De la mateixa manera el jazz, amb un cartell d’artistes referents i actuacions en exclusiva en la capital de l’Horta Sud.