Concierto del rapero Arkano

Els paterners Space Elephants i el raper Arkano van ser els encarregats d’inaugurar anit el cartell d’actuacions de les Festes Majors. El concert va tindre lloc en el CEIP Villar Palasí de Paterna, on milers de veïns i veines van vibrar al ritme de la música.

Al voltant de 5.000 persones van omplir el recinte per a disfrutar de les actuacions. El primer a eixir a l’escenari va ser el raper alacantí Arkano, qui va demostrar al públic la seua habilitat per a la improvisació per mitjà d’originals rimes i versos sobre temàtiques diverses.

Amb un compte arrere i un elefant ondejant una bandera va començar l’actuació de Space Elephants. Els paterneros, amb els seus característics gorros d’elefant, van posar a botar a tot el públic amb una completa sessió de música Indie i Electre. Durant l’actuació, els protagonistes no van cessar en interactuar amb el públic disparant confeti, trencant pinyates i repartint articles de festa.

Homenatge ‘Tiradors en la memòria’

va celebrar el tradicional homenatge als tiradors morts ‘Tiradors en la memòria’. Acompanyat per l’Alcalde i la regidora de Foc, Paqui Periche, el President de Interpenyes, César Andreu, dedique unes emotives paraules en record dels companys morts davant les desenes de persones que es van congregar als peus del monument del coèter del carrer Major.

Tercio de Flandes, pel bàndol Cristiano i Beduins pel bàndol Moro noves capitanies per a les pròximes festes

Les comparses dels bàndols moro i cristià, van celebrar ahir una desfilada que va culminar, en la porta de l’Ajuntament, amb la representació del lliurament de les claus de Paterna al Rei Jaime I.

La tradicional escenificació teatral posa el punt i final a les festes de moros i cristians amb l’intercanvi de banderes i el nomenament de les capitanies de les pròximes festes, Tercio de Flandes, pel bàndol cristià i Beduins pel bàndol moro.