A dog taking a shower with soap and water

Les nostres mascotes es mereixen , com nosaltres les persones, el millor, i per a això cal cuidar-les al màxim i acaronar-les.

València compta amb les millors perruqueries canines que ofereixen al teu gos, el millor servei de perruqueria,spa ...7 Televalencia et proposa alguns dels locals a València on acaronar al màxim a la teua mascota.

DINGO PELUQUERÍA CANINA (C/PERIODISTA GIL SUMBIELA, 66)

Foto: Página web Dingo Peluquería Canina

Aquest saló de bellesa i perruqueria canina, ofereix la millor cura, a més de la millor moda per al teu gos. Amb horari de 09.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00, Dingo Perruqueria Canina són especialistes en la condícia de la teua mascota.

ENREDOS (Carrer de Roís de Corella, 3) 

Foto: Página Facebook Enredos

En Enredos Peluqueria Canina Valencia, dediquen a cada client el temps que necessita, perquè saben que tots els gossos no són iguals. Hi ha gossos més insegurs, nerviosos, amb més ansietat, etc. Ofereixen a més servei de stripping, tall o arranjament de raça, cort o arranjament comercial i t’assessoren sobre comportament caní.

PELUQUERÍA CANINA BURBUGUAU (CALLE BRIGADAS INTERNACIONALES 2)

Foto: Facebook burbuguau

La peluquería canina Burbuguau ofereix tot tipus de serveis per a la teua mascota des de preparació, bany, neteja d’oïdes, d’ulls…fins a tota mena de serveis de perruqueria com stripping, carding o deslanado, blanding, top-knot o tractaments de caviar…

PELUQUERÍA CANINA PELUSSOS (Calle Crevillente 23)

En la Peluquería Canina Pelussos no solament tallen el pèl de la teua mascota, si no, que a més trauen el millor partit i fan que se senta còmoda, usant els millors productes i específics per a cada mantell.

PELUQUERIA CANINA QUATRE PATES (Carrer de Franco Tormo, 6)

Foto. Facebook Quatre Pates

En Quatre Pates son estilistes canins i ofereixen a la teua mascota una cura especial amb els millors productes a més d’una gran qualitat en la seua alimentació, així com una gran varietat en llits, roba i joguets…perquè al teu millor amic no li falte de res.