La localitat de Dènia calfa fogons per a una nova edició del D*na Festival. Ahir es va presentar este festival que tornarà l’últim cap de setmana de setembre amb una missió molt clara: retre homenatge a les arrels culinàries dels cuiners, el seu producte.

Pepe Rodríguez, Elena Arzak i Dani García són alguns dels prestigiosos cuiners que ja han confirmat la seua assistència al D*na Festival. Tots ells oferiran xarrades i demostracions culinàries en directe des d’un enclavament privilegiat: el passeig marítim de Dénia. Allí s’instal·larà una gran taula de 300 metres enfront del mar que servirà d’aparador gastronòmic i acostarà al públic els senyals d’identitat de la cuina mediterrània.

Quique Dacosta, Francesc Colomer y Vicent Grimalt durante la presentación de la segunda edición del D*na Festival.

En paraules del propi alcalde de Dènia, Vicent Grimalt, el retorn del D*na suposa una nova oportunitat per a seguir projectant al món la importància de la gastronomia de la Marina Alta i la Comunitat Valenciana. Per açò la seua resposta és clara en referent a si hi haurà més edicions: sí.

A més de les ponències i creacions dels cuiners, la segona edició del D*na compatrà també amb activitats lúdiques per als més xicotets, zona de food trucks i llocs artesans. Tota una iniciativa en la que es podran degustar els millors productes de la gastronomia valenciana.

Quique Dacosta llança un nou concepte de cuina