elecciones

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha lamentat la dimissió de la fins a ahir ministra de Sanitat, Carmen Montón, assegurant que “ha perdut una amiga com a ministra” de la qual ha assegurat que “estava fent una labor extraordinària”.

Sánchez ha expressat estes paraules en la sessió de control al Govern celebrada este matí en el Congrés dels Diputats en resposta al capdavanter de Ciutadans, Albert Rivera, qui no ha dubtat a criticar al Govern per vetar una proposició no de llei del seu partit en el que s’apostava per la transparència en la universitat.

Segons el propi Rivera, la proposta de Ciutadans estava desenvolupada per a evitar casos com el de Carmen Montón o Cristina Cifuentes. A més, el líder del partit taronja ha assenyalat que la dimissió de l’exconsellera valenciana ha sigut per “plagiar, copiar i fer paranys”.

Sánchez no ha dubtat a defensar al seu partit i ha insistit que el PSOE assumeix les seues responsabilitats polítiques triant “el camí de l’exemplaritat”, alguna cosa que a uns altres “els costa” ha assegurat mentre mirava als diputats populars.

Las notas de Carmen Montón se manipularon al terminar el máster