elecciones

Després que el ministre de Foment, José Luis Ábalos soltara allò del ‘superdiumenge’ incloent les eleccions generals per al pròxim 26 de maig, avui ha sigut el propi president del govern qui ha insinuat que podria avançar els comicis si no aconsegueix acordar els Pressupostos.

Aquestes declaracions les ha realitzades Pedro Sánchez en un acte a Madrid organitzat per The Economist. El cap de l’Executiu ha assegurat que sense uns comptes públics la seua vocació d’arribar al final de la legislatura “es veu escurçada”,

Sánchez també ha insistit que té un full de ruta marcat que passa primer per la moció de censura, després per l’estabilitat i finalment les votacions. “Convocaré eleccions quan considere que són beneficioses per a l’interès general del país”, ha afegit durant la seua intervenció al mateix temps que ha assegurat que “No ho faré ni en honor de l’interès del meu partit ni, per descomptat, perquè m’ho indica aquest partit o aquell altre partit”.

L’Executiu remena diverses dates electorals que passen pel mes de març, el propi 26 de maig o una vegada arribe la tardor. Però de moment, aqueixa qüestió continua sent una incògnita.