La policía salva la vida de un bebé tras 20 minutos de reanimación en Ruzafa
El agente que salvó la vida del pequeño en el barrio de Ruzafa.

Agents de la Policia Nacional salven la vida d’un bebè d’escassos dos mesos que es trobava en parada cardiorespiratòria a l’arribada de la patrulla. Un d’ells li va practicar la maniobra RCP, mentres l’altre coordinava l’ajuda amb els serveis d’emergències.

Els fets van succeir sobre les set i mitja de la vesprada d’ahir. Els agents van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del barri de Russafa. Pel que sembla, un bebè s’havia desmaiat i no respirava.

Els agents van localitzar a diverses persones molt alterades en el portal i una dona amb un bebè sense respiració. Un dels agents va agafar al xiquet i va començar a realitzar-li el massatge cardíac. Finalment el bebè va reaccionar i va començar a respirar i plorar, sent incorporat i abrigallat pel policia.

20 MINUTS DE REANIMACIÓ

Als pocs segons va començar a quedar-se sense respiració una altra vegada, iniciant novament l’agent el massatge cardíac. De nou, va tornar a recuperar la respiració i el plor del bebè.

Durant tot el temps que el policia li realitzava les maniobres de reanimació al xiquet, l’altre agent alternava les gestions telefònics amb el 112 i el metge d’urgències, alhora que intentava mantenir un espai de seguretat per al seu company i el bebè, ja que els familiars i les persones que s’aglutinaven al voltant estaven molt alterades.

Després de més de 20 minutos realitzant les maniobres al bebè van arribar els serveis mèdics. Aquests van traslladar al xiquet a l’hospital qui va arribar amb vida i conscient al centre hospitalari.