matamoscas

Els fets van succeir a última hora de la vesprada del dilluns a Burjassot. Agents de la Policia Nacional que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091. Aquests havien de dirigir-se a un carrer del municipi valencià on pel que sembla hi havia una bebè que s’estava ofegant.

Els agents es van presentar immediatament en el lloc on van localitzar a una parella. La dona subjectava a una bebè sense aparents signes vitals. Aquesta va manifestar que la xicoteta s’havia ennuegat amb aigua i no respirava des de feia una estona.

Davant la gravetat de la situació, els agents van actuar amb gran decisió i ràpidament van traslladar a la parella amb la bebè al Centre de Salut més pròxim. Allí van reanimar a la xiqueta que pel que sembla, hauria patit una convulsió per febre. La xicoteta va ser derivada posteriorment a un Centre Hospitalari.

Ahir la mare de la bebè es va posar en contacte telefònicament amb la Comissaria de Burjassot. Aquesta va agrair la labor dels policies i la seua ràpida actuació declarant que per a ella “no són uns herois, són uns àngels“.