Sagredo sobre bypass

La regidora d’Infraestructures, Núria Campos, ha reiterat l’oposició de l’Ajuntament de Paterna al projecte d’ampliació del ‘bypass’ pels problemes mediambientals, de inundacions i de congestió de trànsit que el traçat projectat suposarà per al municipi.

La regidora ha recordat que el consistori paterner va presentar al·legacions a l’ampliació prevista per Foment advertint que el traçat projectat agreuja els problemes de inundabilitat en el barri de Santa Rita i, proposant, un desguàs-aliviadero que derive l’aigua del Barranc de la Font cap al riu Túria, per a evitar inundacions en el casc urbà.

Referent a açò, Núria Campos ha indicat que “l’ampliació proposada agreujarà els problemes d’inundacions a Paterna, augmentarà els nivells de soroll en urbanitzacions i col·legis escolars i empitjorarà la congestió de trànsit”.

La regidora també ha justificat el rebuig de Paterna a aquesta ampliació ja que no contempla projectes tan importants com a Port Mediterrani ni la densitat de tràfic que suporta el pont sobre la CV-35 que passa prop de la Ciutat Esportiva del València Cf.