Bus a la playa

El pròxim 30 de juny l’Ajuntament de Paterna engegarà el bus a la platja, un servei de transport que durant els mesos de juliol i agost connectarà el municipi amb Port Saplaya.

“Es tracta d’un servei que pretén facilitar el desplaçament dels veïns i veïns a la platja durant els mesos d’estiu i que compta amb un gran acolliment per part dels ciutadans” ha explicat la regidora de Mobilitat Nuria Campos, qui ha destacat que “només en l’últim estiu més de 10.900 persones es van beneficiar del servei, amb una mitjana diària de 178 viatgers”.

En aqueix sentit, la regidora de Mobilitat, Nuria Campos, ha recordat que “des del passat l’any s’ha ampliat la capacitat de l’autobús i s’ha millorat la comoditat del servei que ara compta amb el doble de seients per a facilitar que els viatgers puguen anar asseguts durant el trajecte”.

A més, aquesta mesura se sumisca a l’ampliació de l’horari durant els caps de setmana duta a terme per l’actual Executiu i que va permetre incrementar considerablement el nombre de viatgers, passant dels 4.324 viatgers en 2014, als 7.232 en 2015 i als 10.725 viatgers de 2016 fins a aconseguir 10.933 de 2017, la qual cosa ha suposat un increment de més del 50% des que s’ampliara la línia d’autobús.

Finalment, el servei es presta de manera ininterrompuda de dilluns a diumenge i compta amb diferents horaris durant tot el dia. La primera eixida des de Paterna és a les 9.30 h i l’últim trajecte de tornada des de Port Saplaya a les 19:15 h, cobrint set rutes al llarg del dia amb una durada de 20 minutos per trajecte aproximadament.