L’Ajuntament de Paterna aprovarà en el ple que se celebrarà dilluns que ve 22 d’octubre que les empreses Gourmet SA i Alvir Espectacles SL puguen bonificar-se el 95% de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO).

Les dos empreses van quedar totalment destruïdes per l’incendi de l’empresa química Indukern, situada en el polígon Font del Pitxer, al febrer de 2017.

Per a incentivar la reactivació econòmica d’aquestes empreses, l’Ajuntament de Paterna ha establit una bonificació específica que contempla bonificar en un 95% el ICIO, davant situacions d’emergència específiques, com l’ocorregut en Indukern.

Després que Gourmet SA i Alvir Espectacles SL hagen aportat la documentació requerida en el consistori, l’Ajuntament aprovarà el dilluns declarar d’utilitat municipal les obres realitzades en ambdues empreses que han reiniciat la seua activitat econòmica.

Altra de les empreses que també es van veure afectades pel foc, García Sahuquillo C.B.,ha aportat la documentació fora de termini i serà el ple qui decidisca si ha de desestimar-se o admetre’s la bonificació.

Lequip de Govern de Sagredo votarà a favor que s’admeta

En aquest sentit, l’equip de Govern de Sagredo ha avançat que votaran a favor que s’admeta la documentació aportada fora de termini.