transporte

L‘Ajuntament de Paterna ha ampliat la línia de l’autobús municipal que connecta la localitat amb l’Hospital La Fe i el Centre d’Especialitats de Burjassot.

Així ho ha anunciat l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que ha explicat que “a partir del pròxim dilluns 5 de febrer, s’avançarà mitja hora l’eixida de l’autobús perquè els treballadors del centre hospitalari puguen arribar a temps al seu lloc de treball.”

D’aquesta manera, a l’horari existent se sumisca una nova expedició que eixirà del municipi a les 6:25 h i arribarà al centre hospitalari a les 6:50 h. Així mateix, l’horari també s’ampliarà amb una última eixida de l’hospital a les 15.10h.

L’ampliació de l‘horari és el resultat d’una enquesta ciutadana realitzada aquest estiu, a través de l’empresa adjudicatària del servei Edetania Bus, per a conèixer el nivell de satisfacció dels usuaris. Tal com ha explicat l’Alcalde “els resultats de l’enquesta van mostrar la necessitat d’adaptar l’horari a les necessitats dels usuaris, millorant el servei que oferim als ciutadans ”.

L’autobús, que va entrar en funcionament al juny de 2016, ha comptat amb més de 16.000 usuaris en el seu primer any, arribant a aconseguir els 130 viatgers al dia, unes xifres que segons ha valorat l’Alcalde “avalen la necessitat d’aquest servei tant per als paterneros i paterneras que acudeixen a l’hospital, com para veïns i veïnes que treballen per la zona o en el propi centre”.

Finalment, el primer edil ha destacat l’efectivitat d’aquest bus directe que permet als veïns i veïnes estalviar temps i diners en el desplaçament.