Contrucción Instituto Paterna

L’Ajuntament de Paterna s’acollirà al pla Edificant del Consell per a sol·licitar la construcció d’un institut en el barri de Lloma Llarga.

Així ho ha anunciat el regidor d’Educació, José Manuel Mora, que ha reconegut la necessitat de construir aquest centre docent per a completar l’oferta educativa d’aquesta zona jove i en creixement on resideixen més de 7.000 paterners i paterneres, la majoria famílies amb fills en edat escolar.

“Amb aquesta nova infraestructura, tractem de donar resposta a les necessitats d’escolarització dels xiquets i xiquetes que cursen Primària en el barri de Lloma Llarga, de manera que puguen continuar els seus estudis de Secundària sense necessitat de desplaçar-se a altres barris del municipi”, ha explicat Mora, que també ha indicat que aquest nou institut també donaria servei als veïns i veïnes de Terramelar.

Referent a açò, el regidor ha recordat que, actualment, des d’aquest curs existeix un servei complementari de transport escolar gratuït que arreplega als alumnes de Terramelar i Lloma Llarga i els trasllada a l’IES Peset Aleixandre que està en el barri Centre.

Finalment, José Manuel Mora ha destacat que “amb aquest nou edifici, tots els barris de paterna tindrien, a menys de 3 quilòmetres, un centre de secundària públic”.