crazy cross

Crazy Cross és la 1ª carrera d’obstacles inflables d’Europa on la diversió i l’acció social corren de la mà. Una carrera única, amb doble acció social, orientada a la diversió on solament es competeix per la millor disfressa.

Els inflables són dissenyats per a ser superats per adults i xiquets (a partir de 8 anys) independentment de la teua condició física. Per a potenciar la diversió, es promou la participació amb disfresses premiant els grups més originals i creatius.

De carrera a circuit

Dóna dues voltes al circuit d’obstacles inflables, passant dues vegades per cadascun perquè la diversió siga doble. L’important no és arribar a la meta sinó gaudir del recorregut.

Recaptació solidària

Part del recaptat en inscripcions es destina a la recerca de l’Esclerosi Múltiple, concretament a Ankar Pharma, l’equip científic espanyol més avançat del món en la recerca d’aquesta malaltia, la primera causa d’invalidesa entre els joves.

La inscripció té una modalitat de “X€+Xkg”. Per a verificar la inscripció de Crazy Cross, com a participant has de lliurar almenys 1kg d’aliments no perible que es destina als bancs d’aliments del municipi on s’organitza Crazy Cross.

Què inclou la inscripció?

Participar en la boja carrera d’obstacles inflables, la 1ª carrera d’obstacles inflables d’Europa on la diversió i l’acció social corren de la rage
Guarda-roba / Polsera identificativa / Segur individual d’accidents /Animació /Avituallamiento /Concurs de disfresses /Promociones de col·laboradors / Descomptes per a altres Crazy Cross 2017