Abono

‘Ajuntament de Paterna ha obert el termini per a sol·licitar la targeta transport de FGV dirigida a estudiants empadronats en el municipi.

El nou abonament tindrà una validesa de nou mesos, del 15 d’octubre de 2017 al 14 de juliol de 2018, i durant aquest període els beneficiaris podran realitzar viatges il·limitats en les zones de la seua elecció.

El preu de l’abonament varia en funció de les zones triades per l’usuari, així com si es tracta de renovació o nova targeta. D’esta manera, per una sola zona el cost total dels nou mesos serà de 267 euros; 333,20 euros per dos zones; 397,75 per tres zones i 452,30 pel total de les quatre zones. A este preu, se sumarien 2 euros en cas de renovació de targeta o 4 euros en cas de sol·licitar-se una nova.

En relació amb els preus dels abonaments, la regidora de Mobilitat, Nuria Campos ha avançat que “des de l’Ajuntament s’està tramitant una subvenció sobre els preus actuals del 50% amb la Generalitat Valenciana i el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públicas”.

D’esta manera, aprovada la subvenció, tal com ha explicat la regidora Campos, “l’Ajuntament s’encarregaria de reembossar el 50 % del pagament a tots aquells estudiants que hagueren sol·licitat la targeta”.

Finalment, per a aconseguir l’abonament, els beneficiaris hauran de presentar la documentació que trobaran en la web municipal www.paterna.es, per registre d’entrada en l’Ajuntament fins el 15 de setembre.