lotería

Un any més molts espanyols estaran gaudint de ser els agraciats del tradicional sorteig de la Loteria de Nadal i el que ara es preguntaran és: com cobrar el premi guanyat. Si eres un dels agraciats hui ja pots cobrar el teu premi encara que depenent de la quantitat hauràs de procedir d’una manera o un altre.

Si has guanyat una quantitat inferior als 3.000 euros, incloent el reintegrament, podràs acudir a qualsevol administració de loteries oficial sense importar el lloc en el qual vas comprar el dècim encara que la cosa canvia si has adquirit una participació i és que en aquest supòsit hauràs d’acudir a la persona que te’l va vendre per a poder cobrar la quantitat.

En el cas d’haver guanyat una xifra superior als 3.000 euros el tràmit és diferent i és que en aquests casos s’ha d’acudir a entitats financeres concertades com el Banco Santander, el BBVA o CaixaBank, entre altres.

Respecte al termini per a cobrar el premi, existeix un període de tres mesos des de la realització del sorteig pel que d’ací a Falles haurà de procedir-se a això o en cas contrari es perdrà l’import guanyat.