La Lotería de Navidad descarga una lluvia de millones en la Comunitat Valenciana
Celebración del premio Gordo en la Estación de Atocha. / EUROPA PRESS

El Teatre Real de Madrid ha tornat a acollir un any més el Sorteig Extraordinari de Nadal. Aquest 2021 la Comunitat Valenciana ha sigut una de les grans afortunades amb una Loteria de Nadal que ha repartit més de 65 milions d’euros en l’autonomia.

Malgrat la xifra, el desitjat premi Gros ha viatjat en AVE però no a València. Ha sigut a les 12.12 hores quan Yanisse i Paula han cantat el 86148 com a guanyador. El primer premi del sorteig, dotat amb quatre milions a la sèrie (400.000 al dècim), ha sigut el número més alt de la història en superar al 79250 de 2010.

El moment s’ha viscut amb gran emoció entre les xiquetes de Sant Ildefons. Una de les xicotetes ha començat a plorar segons després de cantar el premi. Els micròfons que portaven han captat com una li deia a l’altra “no plores” sense poder aguantar també els sanglots. “Et vull un munt” i “jo també” són algunes altres de les frases que han murmurat entre els aplaudiments de tot el teatre.

Mentrestant, l’estació madrilenya d’Atocha es convertia en tot un jolgorio. La seua administració de loteria havia venut 129 sèries en la terminal de l’AVE. La Grossa ha deixat així més de 500 milions d’euros entre els seus compradors.

EL TERCER PREMI ARRIBA AL CENTRE DE VALÈNCIA

La Comunitat Valenciana tampoc ha tingut sort amb el segon premi de la Loteria de Nadal. El número 72119 ha caigut íntegre en la població de Basauri (Biscaia).No obstant això, el tercer premi ha deixat una bona pluja de milions en el centre de la capital del Túria.

L’administració de loteria del carrer Xàtiva 14 ha sigut una de les afortunades d’Espanya amb el número 19517. L’administrador, Antonio Olmedo, s’ha mostrat molt il·lusionat davant la notícia després d’haver venut un total de 103 sèries, la qual cosa fa un repartiment de més de 50 milions d’euros.

A més, la Comunitat també ha triomfat amb els quarts premisEl 42833 i el 91179 arribaven quasi de la mà amb pocs minuts de diferència. Els dos quarts premis han deixat un suculent repartiment econòmic de 4.160.000 euros.

El primer número ha estat molt repartit en l’autonomia perquè s’ha venut en 10 administracions valencianes: Benidorm, Mislata, València, Manises, El Campello, Torrevella, Oriola, Peníscola, Alaquàs i Tavernes de la Valldigna. Quant al 91179, s’ha repartit per 19 administracions de la geografia espanyola, entre elles una de la ciutat d’Alacant.

EL CINQUÈ PREMI DE LA LOTERIA DEIXA MÉS DE 9 MILIONS 

Els cinquens premis han sigut el gran triomf de la Comunitat en el Sorteig Extraordinari. L’autonomia ha aconseguit sis dels vuit cinquens premis amb els quals compta la Loteria de Nadal. A més, ací ha sigut destacable el cas de l’administració núm.3 de Manises, guanyadora de tres cinquens premis a més d’un quart premi.

El número 92052 ha sigut el primer a eixir deixant 270.000 euros entre Benidorm, Manises, Canet d’en Berenguer i la plaça Santa Catalina de València. Mitja hora després, prop de les 10.00 hores, arribava el 70316 venut a Manises i Guaduasuar.

El tercer cinquè premi ha tardat una mica més i ha sigut a les 11.15 hores quan s’ha cantat el 26711. Aquest ha tornat a repetir a Manises i també ha arribat a Peníscola. Una de les grans sorpreses per als valencians succeïa a les 11.45, l’habitació cinquena premi ha recaigut en el número 24198. En aquesta ocasió les localitats valencianes afortunades han sigut Benidorm i Elx guanyant 8.880.000 euros.

A les 12.46 hores la Comunitat Valenciana també ha sigut agraciada amb el setè cinquè premi. El 34345 s’ha repartit per 14 localitats espanyoles, entre elles Orpesa.

Finalment, el vuitè cinquè premi ha eixit minuts abans de les 13.30 hores. El número 89109 ha sigut l’afortunat arribant de nou a la famosa administració de Manises. També s’ha venut en el Centre Comercial Parc Alban de Burjassot i en el Port de Sagunt.