utiel

(ALBA SÁEZ).- Un home de 77 anys va assestar mitjançant dos destralades al cap al seu fill en la pedania de Las Cuevas del municipi valencià d’Utiel. Els fets van ocórrer sobre les deu del matí d’ahir. Segons fonts, el succés va ocórrer després d’una discussió entre pare i fill en el mateix domicili familiar on vivien els dos.

La mare de la víctima i, al seu torn, dona de l’agressor va sentir els crits del fill i immediatament va telefonar al nombre d’emergències 112. Pocs instants més tard, patrulles de la Guàrdia Civil i la Policia Local d’Utiel es van presentar en el lloc dels fets escomesos.

Després de l’intent d’homicidi, el pare agressor va pretendre suïcidar-se llançant-se pel balcó del mateix domicili familiar, però agents de la Guàrdia Civil van impedir que aquest succés es realitzara. És per això que va ser traslladat a l’Hospital General de València després de confiscar-li la destral i ser ingressat en la Unitat de Psiquiatria del mateix hospital.

Per sort, el fill del matrimoni continua amb vida. La víctima va patir dos corts al cap les ferides del qual, afortunadament, no són profundes i en el qual va necessitar punts de sutura. Aquest fet va causar una terrible commoció entre els propis veïns de les Cuevas posat que en la pedania resideixen un total de tan sols 600 veïns.