Papá Noel recorrerá las casas de Valencia para recoger cartas y repartir regalos
Papá Noel conectándose a una videollamada

(SONIA GARCÍA).- Lliurar la carta de desitjos a la bústia de correus és una opció, però que Papà Noel i el seu elfo arrepleguen la teua carta a la porta de casa és més emocionant. Gràcies a Westana, l’empresa intermediària entre València i el Pol Nord, aquest Nadal serà possible conèixer a Santa personalment.

Westana ofereix tres experiències diferents de conèixer a Papà Noel sense eixir de casa. D’una banda, és possible concertar una cita amb ell i la seua elfo perquè arrepleguen la teua llista de desitjos. Els dies previs al Nadal, Santa tocarà el teu timbre i podràs asseure’t en la seua falda per a explicar-li què t’agradaria rebre enguany des del propi sofà de casa. Aquesta experiencia té un preu de 39 euros.

D’altra banda, el somni de tot xiquet sempre ha sigut sorprendre Papà Noel deixant els regals en l’arbre. Enguany, Papà Noel pot lliurar-te els regals a casa en Nit bona i Nadal. Concretament, el 24 de desembre de 16.00 a 22.00 hores i el 25 de desembre de 10.00 a 14.00 hores per un preu de 79 euros. Westana compta amb garanties de seguretat, però si es prefereix també és possible conèixer a Santa telemàticament. També es l’opció més económica.

Videollamadas amb Papà Noel per als xiquets amb malalties greus

Des de Wesanta i la Fundación Pequeño Deseo es desitja tenir un xicotet gest aquest Nadal amb aquells xiquets que manquen de salut. Per a animar a aquests xicotets naix una iniciativa social en la qual Wesanta, de la mà de la Fundació Xicotet Desig, acostaran a Papà Noel a través de videollamada.

Més d’una trentena de xiquets de tota Espanya rebran una trucada inesperada. Papà Noel estarà a l’altre costat de les pantalles per a compartir un missatge d’il·lusió, i fer real els seus desitjos.

“Posseïm la certesa que estem fent alguna cosa que veritablement val la pena.
Tenim la major motivació: el somriure dels xiquets”, relata Jose Maria Barcia Albacar,
fundador de Wesanta.

Per a fer realitat aquesta iniciativa, Wesanta compta amb el millor aliat. La Fundación Pequeño Deseo treballa des de l’any 2000 per a fer realitat els desitjos de xiquets amb problemes de salut.