L’Associació Professional de Periodistes Valencians (APPV) celebra el dijous 15 de juny la seua II Gala Solidària. L’objectiu de la iniciativa consistix en recolzar a una organització no governamental (ONG) amb àmplia implantació a la Comunitat Valenciana. En estecas, l’entitat escollida pels socis d’APPV en l’assemblea anual de 2016 va resultar la Fundación Pequeño Deseo.

La II Gala Solidària tindrà lloc en el restaurant La Hípica, a València, a partir de les 21 hores. En ella intervindran, també de manera altruista i amb l’objectiu d’ajudar a Fundación Pequeño Deseo, el Cor Allegro de l’ONCE i Tró de Bac amb la seua batucada. Després de les actuacions i el sopar, es durà a terme una rifa solidària, gràcies a les aportacions de més de 30 empreses, que han donat per a esta gala des de cistelles de fruita fins a vi, tovalloles, sopars en restaurants o estades de finalització de setmana en hotel. Cadascuna lliura donatius relacionats amb la seua activitat comercial.

La finalitat d’esta gala solidària consistix a ajudar a divulgar l’activitat de l’ONG protagonista, en este cas la Fundación Pequeño Deseo, i a recaptar fons per a contribuir a la seua causa. L’any passat, en la primera edició de la gala, l’entitat beneficiària va ser Payasospital, organització valenciana que també dedica el seu esforç a xiquets hospitalitzats. La gala, celebrada en un abarrotat restaurant de l’Il·lustre Col·legi de Metges de València, va permetre obtenir 1.500 euros per a la citada ONG gràcies a la col·laboració de nombrosos periodistes.

Per a poder col·laborar les entrades estan a la venda a través d’Internet amb un cost de 35 euros per persona.