Asamblea Ciudadana

Les assemblees ciutadanes amb l’alcaldessa i l’equip de govern de Paiporta arriben este dimarts 30 de maig al Barri Centre de la localitat. A partir de les 19.00 hores en el Col·legi Inmaculada, l’alcaldessa de la localitat, Isabel Martín, i les regidores i regidors de l’equip de govern compareixeran davant la ciutadania en una nova assemblea ciutadana per a explicar els projectes duts a terme en el barri i escoltar iniciatives i propostes veïnals.
Les trobades amb l’alcaldessa són una iniciativa de la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana amb la col·laboració de la resta d’àrees municipals. Des de principis d’any s’han celebrat ja tres assemblees ciutadanes d’este tipus, en els barris Sant Ramon i Picanyer, Vila Empare, i del Poble. De cadascuna d’elles ha sorgit un grup de seguiment que manté el contacte amb els responsables municipals de cada àrea per a seguir l’evolució en el compliment de les propostes.
A la trobada d’este dimarts acudiran, com és habitual, l’alcaldessa, Isabel Martín; la regidora de Participació, Encarna Signes; i altres regidors i regidores de l’equip de govern municipal. Durant l’assemblea es repartiran fullets d’avaluació, així com informació per a apuntar-se voluntàriament al grup de seguiment del Barri Centre.
La pròxima assemblea ciutadana tindrà lloc el pròxim dia 6 de juny en el CEIP L’Horta, on estarà convocat el veïnat del Barri del Secà. Les trobades amb l’alcaldessa compten amb la col·laboració de l’Associació de Comerç Local de Paiporta.