El Guardaespaldas

(ALBA SÁEZ).- Si us vau enamorar per primera vegada veient la pel·lícula, ara arriba també el musical d’una manera molt especial. Després d’un èxit rotund pel West End de Londres, El Guardaespaldas aterra en els nostres racons favorits, sent València la primera ciutat espanyola on arrancarà la gira nacional. Aquesta vegada, el seu nou musical ve de la mà de la productora Let’s Go la qual compleix enguany el seu desè aniversari. És per això que el repartiment i l’escenografia no serà la mateixa que l’emesa l’any passat per la productora Stage Entertainment que va presentar en el teatre Coliseum de Madrid. D’aquesta manera, el musical del Guardaespaldas compta amb una nova versió.

Resultado de imagen de el guardaespaldas pelicula
Escena de la película El Guardaespaldas (1992) Europa Press

Per a la cita encara haurem d’esperar fins a finals d’any. Durant aquest nadal podràs gaudir del musical més romàntic. El Guardaespaldas actuarà a València des del 13 de desembre fins al 12 de gener de 2020 en l’Olympia. Les entrades ja estan disponible en la web del teatre de manera anticipada amb un descompte del 20%.

Imagen relacionada
Escena final de la película El Guardaespaldas (1992) Revista Vanity Fair

El Guardaespaldas és una pel·lícula romàntica escrita per Lawrence Kasdan i protagonitzada per Kevin Costner i Whitney Houston. Es va estrenar l’any 1992 i compta amb una banda sonora sensacional com a tema principal I always love you, interpretat per la mateixa protagonista Witney Houston. A més va obtenir dues nominacions en els Oscar en la categoria de Millor cançó original. Les dues nominades van ser I have nothing i Run to you. Per als més joves, El Guardaespaldas tracta de l’amor entre una estrela de la música i el seu propi guardaespatles. Tot un clàssic en el món del cinema i del romanç i que va arrasar en la dècada dels 90.