Pride

L’Agència Valenciana del Turisme, participa este dissabte 1 de juliol, en la desfilada del World Pride Madrid 2017 on promocionarà l’oferta turística de la Comunitat Valenciana especialitzada per al segment LGBTI.

En concret, la Generalitat participarà en World Pride Madrid 2017 per segon any consecutiu a través de l’Agència Valenciana del Turisme amb una carrossa al costat d’associacions LGBTI de la Comunitat Valenciana.

A més, durant estos dies, l’Agència Valenciana del Turisme compta també en el Pride Park de Madrid amb un stand propi per a donar a conèixer entre els assistents l’àmplia oferta turística de la Comunitat Valenciana existent per al col·lectiu LGBTI.

Esta plataforma servirà de promoció per a donar a conèixer al públic LGBTI l’oferta turística que té la Comunitat Valenciana enfocada a este segment. Així mateix, es publicitarán els esdeveniments vinculats a este sector que acull la nostra destinació enguany, tals com el Benidorm Pride, el Orgullo Alicante, el Festival Mostra la Ploma, el Queer Fest, el Costa Blanca LGBT Open de Golf, entre uns altres.